21. toukokuuta 2012

21.05.2012, jatko


Pian soivat suvivirret.
Tuomien ja syreenien kukkiessa myös sisälleni laskeutuu lähes pyhän juhlan tuntu.

Tänä keväänä tunnen ansainneeni jokaisen pihapiirimme tuomipuun kukan. Raskaalta tuntunut kevät energiavaihteluineen alkaa olla ohi.

Tuntuu myös, että voisi olla hyvinkin tarpeellista kertoa kokemuksistaan muillekin.
Silläkin uhalla kaikki eivät varmasti ole valmiita tämän sortin tarinoihin.

Vakuuttelen itselleni, että mikään ei muutu jos kukaan ei uskalla muuttaa mitään.
Sisäinen opettajani nostaa mitä ilmeisimmin päätään.
Se ei enää tahdo olla nutturapäinen ja tiukkapipoinen.
Tässä mielessä skeptikot ovat todella oikeassa; pipo on nyt hyvinkin löyhällä. :)

Entinen tehomatami Takala olisi myynyt sisustuspuotinsa loppuvaraston jo aikoja sitten liikkeen lopettamisen jälkeen. Uusi pinnistelemättömämpi versioni päätti kuitenkin luottaa siihen, että loput aarteet päätyvät juuri oikeaan aikaan täydellisen hyvään paikkaan. Tässä mielessä järjestin tänään "jäähyväiskahvit" sisustuspuodille. Kyyneliltä ei vältytty, mutta nyt tarvittava, lopullisen luopumisen rituaali on suoritettu. Päästän ihanuuksista viimeinkin täysin irti. Jos siis tuntevat halua maailmalle.
 

Haaveilen auttamisesta esimerkiksi kouluissa. Tahtoisin tuoda järjestelmään omalta osaltani lisää inhimillisyyttä ja apua energian lukemistaitoani ja kasvatustieteellistä ammattitaitoani hyödyntäen. Puoleeni voisivat tarvittaessa kääntyä niin henkilökunta kuin oppilaatkin. Satoja hoitoja tehneenä tiedän, että suuretkin solmut voivat aueta ja moni valtavaa päänvaivaa aiheuttanut seikka tai epätasapainotila parantua ja poistua.

Toivon, että muutos tässä maailmassa ja ajassa olisi vielä edes joskus mahdollinen. Toki ymmärrän realiteetit ja esimerkiksi energiahoitoihin liittyvät pelon sekaiset ajatusmallit, joita moni edelleen turhaan ja ehkä myös tietämättömyyttään kantaa. Mahdollisen avun tulisi tietysti olla vapaasti valittavissa ja kullakin oikeus siitä hyvillä mielin myös kieltäytyä.

Ehkä hankin lisäkoulutusta ollakseni uskottavampi ja saadakseni rohkeutta.
Kenties jotain muutakin, mikä vielä lymyilee sisäisessä viisaudessani... 

-Kalliolta avautunut maisema kannatti siis sittenkin kiivetä katsomaan.;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Silläkin uhalla kaikki eivät varmasti ole valmiita tämän sortin tarinoihin."...
minua ainakin kovasti kiinnostaisi kuulla. :)

Itselläni edelleen jatkuu henkisen kasvun ajat,jotka mun kohdalla ovat olleet todella rankkoja, tai sitten olen vaan heikompi niitä kestämään.
Voi kumpa löytäisi elämälleen suunnan,jota ehdottomasti haluaa seurata...

Kaisa

Puuterivilla kirjoitti...

Hei Kaisa,

Kiitos sanoistasi ja mukana kulkemisesta.
Sinulla on siellä hienosti auennut uudet tuulet, mutta helppoa se ei aina ole. Tämän kevään ja vuoden myötä tulet myös sinä huomaamaan, miten viisaasti kaikki sitten loppujen lopuksi menikään, vaikkakin "synnytyskivut" voivat hetkittäin olla erittäin pahoja. Onneksi syntyvä "lapsi" sitten kuittaa tämän kaiken... ;)
Herkkyytesi on aivan omaa luokkaansa, joten ole siitä vain ylpeä ja tietoisesti tee työtä omassa sydämessä pysymiseksi. Älä anna muiden tai vallitsevan energiatykityksen lannistaa, luota, että alla on suurempi viisaus. Sitä paitsi löydät kyllä oman suuntasi, mutta tällä hetkellä mieli vielä pistää hanttiin. Voimahali sinulle ja uskoa ja jaksamista!!

maria kirjoitti...

Rakkaita haliterkkuja jälleen viisasta ja herättelevää pohdintaa siellä...mitään lisäkoulutusta ei tarvita vain avoin sydän ja halu auttaa. Ajattelen sinua usein...puss Maria

Anonyymi kirjoitti...

Ihanasti kirjoitit ajatuksistasi. Itsekkin koen aika raskaan talven jälkeen, että pikku hiljaa saattaa suuta löytyä. Löysivätkö kaikki tavarat oikeille omistajille vai jäikö jokin vielä minua odottelemaan. tHellen

Puuterivilla kirjoitti...

Maria: Kaunis kesäinen hali sinulle!

Hellen: Olisitko tavaroista kiinnostunut? Vielä löytyy... :)
Palaa asiaan vaikka meilitse, jos tuntuu siltä. Ihanaa keskikesän juhlaa sinulle!!