20. joulukuuta 2010

20.12.2010



Kiersin vähän aikaa sitten kodinkoneliikkeitä kameraa haeskellen. Koska en millään osannut päättää, mitä oikeastaan halusin ja mitkä tarpeeni tarkalleen ottaen kuvien osalta olisivat, sain ystäväpariskunnaltani lainaksi järjestelmäkameran löytääkseni sisäisen kuvaajani. (Mitä ilmeisimmin he tosiasiassa kyllästyivät kuuntelemaan ainaista ruikutustani oman digipokettini tarjoamista ylivalottuneista otoksista ja siitä, etten saanut koskaan yhtään hyvää kuvaa otetuksi).


Päätin tuossa sittemmin eräänä hiljaisena iltana leikkiä varsin ammattitaitosen (näköistä) kuvaajaa puodissa ja heiluin jalustan ja kameran kanssa kuin paraskin mainoskuvaaja. Enpä pääse tässä otoksillani liiemmin kehuskelemaan, kunhan räiskin sieltä ja täältä, mutta alku se on tämäkin. Hyvä kamera korvaa näemmä ottajan puutteita. Ainakin joltain osin. Vielä kun kampaisi tukan, puuteroisi nenän ja pesisi perheen pyykit.

Kun minä tein töitä, mies ja poika olivat leiponeet piparkakkuja. Miehiseen tyyliin asia hoitui hyvin kätevästi ja rennoin ottein. Poika oli mm. niputtanut kaikki kaulitsemansa ja muotilla painamansa kakut yhteen nippuun ja kantanut ne isänsä paistettavaksi. Puuttuva esteettisyys korvautui aidolla tunnelmalla ja iloisella yrittämisellä. Tullut selvästi äitiinsä tässä asiassa. Enkä muuten nipottanut yhtään jauhoista lattialla. Taidan sitten kuitenkin osata jo ottaa vähän rennommin. Hyvä minä! :)


Ensimmäinen "joulun alunen" alkaa olla kohta pulkassa puodin osalta. Kuvittelin tämän vaiheen paljon pidemmäksi, joten nyt tuntuu todella epäuskottavalta, että kohta jo istumme hiljentyneinä joulupöydässä kalkkunarullamme äärellä... :)

KIITOS KAIKILLE TEILLE IHANAAKIN IHANIMMILLE ASIAKKAILLENI! Tämä ei olisi mitään ilman teitä. Unelma omasta liikkeestä lähti teistä ja on edelleen teissä. On ollut ilo pakata lahjoja, sytytellä kynttilöitä, tunnelmoida itsekin liikkeessä teidän kanssanne. Ja joskus kun olen ollut väsynyt, olen saanut valtavasti virtaa juuri siihen hetkeen tulleista piristävistä ihmisistä -siis teistä.

Toivonkin nyt Sinulle:
HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA sekä SIUNAUKSELLISTA TULEVAA VUOTTA! -Tanja

Ei kommentteja: